Selecteer een pagina

onze werkwijze

Zo helpen wij u verder

Landra heeft als doel zijn klanten zo gericht mogelijk te helpen. Dit houdt in dat we voor iedere klant een pakket op maat opstellen dat beantwoordt aan de noden van het bedrijf.

Hands-on service voor onze klanten

We zouden onze website nog 50 pagina’s groter kunnen maken, grafische elementen toevoegen die u omver blazen. De tijd die het zou nemen om dit te maken steken wij echter liever in onze klanten. Want nog beter dan een super website om u omver te blazen is de mond aan mond reclame van tevreden klanten die onze bedrijf vooruitduwd.

ONS STAPPENPLAN

INTAKEGESPREK

We gaan van start met een persoonlijk gesprek. Om een gerichte marketingstrategie uit te werken dienen we eerst en vooral uw producten en diensten door en door te leren kennen. In dit gesprek zullen we onder meer ook bepalen welke marges haalbaar zijn om de door ons uitgewerkte strategie winstgevend te maken voor uw bedrijf.

Uiteraard gaan we ook kijken waar uw bedrijf momenteel staat, dit op vlak van SEO, SEA maar ook de retour die momenteel uit uw online activiteiten haalt.

Nadat we uw bedrijf grondig onder de loep hebben genomen maken we een eerste offerte op voor het uitwerken van de strategie.

UITWERKEN VAN DE STRATEGIE

Op basis van de huidige stand van zaken en het intakegesprek gaan we van start met het uitwerken van de strategie. Bij Landra zijn er geen one-size-fits-all oplossingen. We werken een haalbare strategie uit op maat van jouw bedrijf (jouw aanbod en doelstellingen) maar ook in functie van uw budget en wensen.

BESPREKING VAN DE STRATEGIE

Uiteraard wordt deze strategie ook aan u voorgelegd. U krijgt een volledige en duidelijke uitleg over ons voorstel zodat u, als bedrijfsleider, kan bepalen of de door ons gekozen manier van aanpak wenselijk is binnen uw bedrijf. Dit voorstel is echter niet bindend. U behoudt steeds het recht om bepaalde zaken aan te passen of toe te voegen. Op basis van uw feedback herwerken we ons voorstel om tot strategie te komen die haalbaar en winstgevend is.

Hierna kan een vrijblijvende offerte worden opgemaakt voor de uitvoering van elk onderdeel.

UITVOERING

Wanneer de volledige strategie volledig is uitgewerkt kan u uiteraard ook op Landra rekenen voor de volledige uitwerking hiervan. Stapsgewijs wordt de strategie uitgerold en de nodige stappen ondernomen. Uiteraard wordt u gedurende deze periode steeds op de hoogte gehouden van de acties die wij ondernomen hebben voor uw bedrijf.

Dit kan enerzijds beperkt blijven tot het uitwerken en adviseren rond uw Online marketing strategie maar ook gaan van de opmaak van een website, SEO optimalisatie, opmaak van campagnes of nieuwsbrieven. Deze zaken gebeuren altijd in samenspraak.

RAPPORTAGE

Betalen voor diensten terwijl u geen flauw idee heeft of het iets opbrengt? Dit laten we bij Landra niet gebeuren. Periodiek ontvangt u van ons statistieken en de nodige data die u het nut van onze diensten bewijzen. Wenst u deze maandelijks, per kwartaal, of per semester? Het kan allemaal, we spreken dit af en u ontvangt van ons alle statistieken.

OPVOLGING

Een strategie uitwerken is 1 ding, maar dit is en blijft natuurlijk allemaal theorie. Eens we de theorie hebben omgevormd naar de praktijk is het tijd voor opvolging en optimalisatie. Op basis van de resultaten zullen we de nodige zaken gaan bijsturen om uw retour te optimaliseren en zo meewerken aan de winstgevendheid van uw bedrijf.

Onze waarden

Wij staan klaar voor KMO’s om meer te bieden dan enkel beloftes. Wij leveren resultaten.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Wij begrijpen dat en staan dan ook steeds klaar om op maat van uw bedrijf te werken. Enkel zo kan u zich onderscheiden van uw concurrenten en verder gaan dan hen.

Opleiding

Wij zorgen niet enkel dat het werk gebeurt, maar ook dat u weet waarom u op ons kan rekenen. Voor ons is het namelijk belangrijk dat wij uw marketing partner zijn.

Duidelijkheid

Wij willen dat u steeds op voorhand weet wat u mag verwachten en ook: wat niet mogelijk zal zijn. Hierover zijn wij transparant en duidelijk.

Branding

Copywriting

Social Media

Opleidingen

SEA

Email Marketing

SEO

Laat ons samen starten

Klaar voor verandering?
Laat ons uw bedrijf samen hoger tillen!