Diensten

Brand design

Je bedrijf een unieke uitstraling geven? Wij zorgen voor een compleet design van al jouw communicatie.

Op zoek naar een passend bedrijfslogo voor op al je documenten? Zowel op papier als digitaal is het belangrijk hoe je als merk overkomt. Een logo gaat jaren mee dus is het zeker goed om even stil te staan bij brand design. Neem daarom Landra onder de arm om een huisstijl voor jouw bedrijf te ontwerpen.

 

 

Je hebt een bedrijf opgericht en bent op zoek naar een mooi logo of nog meer: een hele uitgewerkte huisstijl met kleuren, documenten, naamkaartjes enzovoort? Zoek niet verder en reken op Landra om je te begeleiden van begin tot einde, van idee tot logo en zoveel verder.

Ook bedrijven met bestaande logo’s kunnen uiteraard verder geholpen worden voor een opfrissing. Want de technologieën staan niet stil en na een aantal jaren kan je logo of bedrijfsstijl wel wat bijgewerkt worden om er weer voor jaren terug tegenaan te kunnen gaan. In dit geval worden alle herkenbare elementen behouden zodat de gelijkenis zeker treffend is.

Je hebt al een logo en wil dit graag gebruiken op allerlei (digitale) documenten en voorwerpen? Ook dat is uiteraard mogelijk, na het aanleveren van het originele bestand. Hiermee kunnen dan briefhoofden, visitekaartjes, flyers en enveloppen voorzien worden van branding. Dit alles draagt bij aan het vergroten van je merkbekendheid en dat is nu net waar Landra sterk in is.

Ook als business gifts zijn gepersonaliseerde gadgets altijd een schot in de roos, of het nu voor een evenement is of ter ere van een leuke actie of speciale gebeurtenis. Dankzij een partnership hebben we ook connecties met bedrijven die deze gadgets kunnen produceren en heb jij maar één contactpunt. Je bespreekt alles met ons en wij doen de rest.

Klaar om je merk via Brand Design herkenbaar te maken?

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

8 + 8 =