Selecteer een pagina

Onze diensten

Digitale Marketing

Wij staan met verschillende specialisten klaar om uw bedrijf online op de kaart te plaatsen. Geen loze beloftes, enkel resultaten.

Meer klanten voor uw bedrijf?

Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gevonden wordt. Dat uw bedrijf vooruit gaat op een duurzame manier.

Het is ons doel om al onze klanten correct en eerlijk te informeren en hen de service te geven waar ze recht op hebben.

Marketing kan veel lijken. Gelukkig staan wij klaar voor u. 

Brand Design

Uw bedrijf een unieke uitstraling geven? Wij zorgen voor een compleet design van al uw communicatie.

Lees meer

Coca Cola, rood, drank. Mercedes, auto, degelijkheid. Een bedrijfsnaam is meer dan enkel iets dat wettelijk verplicht is. Het staat op termijn ook waarvoor jou bedrijf staat. Wij helpen je om dit te vertalen naar een mooi en tijdloos design. Contacteer ons vrijblijvend.

Search Engine Advertising

Bovenaan staan in Google? Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar bent.

Ontdek de mogelijkheden

Reeds jaren zijn wij Google Ads specialisten. Campagnes hebben geen geheimen meer voor ons. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw advertenties zichtbaar zijn maar ook dat dit gebeurd met de optimale return on investment. Het moet namelijk niet vooral geld kosten maar vooral geld opbrengen, dat hebben wij maar al te goed begrepen.

Social Media Management

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wij onderhouden of adviseren je erbij.

Wij staan klaar

Een facebookpagina, een instagram account, de Google Mybusiness fiche. Allemaal plaatsen waar u bedrijf zichtbaar is. U wil echter graag dat er af en toe een publicatie gepost wordt op deze plaatsen maar u heeft hiervoor zelf de tijd niet? Wij staan graag voor u klaar om u hiermee verder te helpen. Vraag naar de mogelijkheden.

Search Engine Optimization

Uw bestaande website optimaliseren voor de natuurlijke zoekresultaten van Google? 

U heeft reeds een website?

Search Engine Optimisation of kortweg SEO is alles wat je kan doen om jou website een goede positie op Google te geven. Wij geven advies zodat dit ook mogelijk is met jou bestaande website. Want soms is een volledig nieuwe website maken echt niet nodig.

Websites maken

Een website gemaakt op maat van uw wensen en volgens uw budget.

Wees snel online

Een website laten maken door Landra is kiezen voor snelheid, professionaliteit en klanttevredenheid.
Wij zorgen voor alles. Zo hoef je je er verder geen zorgen over te maken en kan je focussen op je eigen activiteit en klanten.

Copywriting

Nieuwe teksten laten schrijven voor uw website? Wij zorgen voor een SEO geoptimaliseerde tekst.

Wij laten het klinken

Een tekst schrijven kan iedereen. Een degelijke tekst met inhoud die ook SEO geoptimaliseerd is? Dat is al heel wat moeilijker. Gelukkig hebben wij experten in huis die klaarstaan om u bedrijf degelijk onder woorden te brengen.

Opleidingen

Opleidingen op maat voor zowel leek als expert. Steeds op maat van uw behoeften.

Ontdek ons aanbod

Zelf aan de slag met je website, Google Ads campagne of social media? Wij leggen je de basis uit, concreet en to the point. Elke opleiding is compleet op maat van jou bedrijf en noden. Zo verlies je geen tijd met onnodige krachttermen en theorieën. Na onze opleiding toch nog een vraag? Uiteraard blijven wij u verderhelpen.

Email Marketing

Bereik nieuwe en/of bestaande klanten met een gerichte en professionele mailing. 

Wij helpen u op weg

Een email sturen kan iedereen maar een email die mensen volledig lezen? Dat is wat anders. Wij zorgen ervoor dat jou communicaties gelezen worden en dat jou boodschap terecht komt waar u wenst. Mail ons snel.

Laten we starten

Wil u echt geholpen worden? Laat ons samenwerken!