Zo helpen wij je verder met onze

Werkwijze

Landra heeft als doel zijn klanten zo gericht mogelijk te helpen.

Dit houdt in dat we voor iedere klant een pakket op maat opstellen dat beantwoordt aan de noden van het bedrijf.

Werkwijze

INTAKEGESPREK

We gaan van start met een persoonlijk gesprek. Om een gerichte marketingstrategie uit te werken dienen we eerst en vooral je bedrijf en producten of diensten door en door te leren kennen. In dit gesprek zullen we onder meer ook bepalen welke marges haalbaar zijn om de door ons uitgewerkte strategie winstgevend te maken voor jouw bedrijf.

Uiteraard gaan we ook kijken waar je bedrijf momenteel al staat, dit op vlak van SEO, SEA maar ook de retour die je momenteel uit je online activiteiten haalt. We hechten veel waarde aan een vruchtbare samenwerking en succesvolle resultaten. Daarom is het een onderdeel van ons intakegesprek om te selecteren of potentiële klanten geschikt zijn om klant te worden bij ons. Dit doen we door nauwkeurig te beoordelen of er een goede match is tussen de behoeften van jouw bedrijf en de expertise die wij bieden. Zo zorgen we ervoor dat onze samenwerking maximale waarde en groei voor beide partijen kan realiseren.

Nadat we je bedrijf grondig onder de loep hebben genomen maken we een eerste offerte op voor het uitwerken van de strategie. 

UITWERKEN VAN DE STRATEGIE

Op basis van de huidige stand van zaken en het intakegesprek gaan we van start met het uitwerken van de strategie. Bij Landra zijn er geen one-size-fits-all oplossingen. We werken een haalbare strategie uit op maat van jouw bedrijf (jouw aanbod en doelstellingen) maar ook in functie van je beschikbare budget en wensen.

BESPREKING VAN DE STRATEGIE

Uiteraard wordt deze strategie ook aan jou voorgelegd. Je krijgt een volledige en duidelijke uitleg over ons voorstel zodat jij, als bedrijfsleider, kan bepalen of de door ons gekozen manier van aanpak wenselijk is voor je bedrijf. Dit voorstel is echter niet bindend. Je behoudt steeds het recht om bepaalde zaken aan te passen of toe te voegen. Op basis van jouw feedback herwerken we ons voorstel om tot strategie te komen die haalbaar én winstgevend is.

Hierna kan een vrijblijvende offerte worden opgemaakt voor de uitvoering van elk onderdeel.

UITVOERING

Wanneer de volledige strategie volledig is uitgewerkt kan je uiteraard ook op Landra rekenen voor de volledige uitwerking hiervan. Stapsgewijs wordt de strategie uitgerold en de nodige stappen ondernomen. Uiteraard wordt je gedurende deze periode steeds op de hoogte gehouden van de acties die wij ondernomen hebben voor jouw bedrijf.

Dit kan enerzijds beperkt blijven tot het uitwerken en adviseren rond je Online marketing strategie maar ook gaan van de opmaak van een website, SEO optimalisatie, opmaak van campagnes of nieuwsbrieven. Deze zaken gebeuren altijd in samenspraak.

RAPPORTAGE

Betalen voor diensten terwijl je geen idee hebt of het iets opbrengt? Dit laten we bij Landra niet gebeuren. Periodiek ontvang je van ons statistieken en de nodige data die je het nut van onze diensten bewijzen. Wens je deze maandelijks, per kwartaal, of per semester te ontvangen? Het kan allemaal, we spreken dit af en je ontvangt van ons alle statistieken.

OPVOLGING

Een strategie uitwerken is 1 ding, maar dit is en blijft natuurlijk allemaal theorie. Eens we de theorie hebben omgevormd naar de praktijk is het tijd voor opvolging en optimalisatie. Op basis van de resultaten zullen we de nodige zaken gaan bijsturen om de retour te optimaliseren en zo meewerken aan de winstgevendheid van jouw bedrijf.

Waarden

Wij staan klaar voor KMO’s om meer te bieden dan enkel beloftes. Wij leveren resultaten.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Wij begrijpen dat en staan dan ook steeds klaar om op maat van jouw bedrijf te werken. Enkel zo kan jij je onderscheiden van je concurrenten.

Duidelijkheid

Wij willen dat je op voorhand weet wat je kan verwachten. Hierover zijn wij steeds transparant en duidelijk.

Opleiding

Wij zorgen niet enkel dat het werk gebeurt, maar ook dat je weet waarom je op ons kan rekenen. Voor ons is het namelijk belangrijk dat wij jouw marketing partner zijn.

Klaar voor een samenwerking? Vraag een vrijblijvende consultatie aan. 

Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

10 + 10 =