Diensten

social media advertising

Adverteren op sociale media is een goede manier om je producten of diensten aan te prijzen bij een potentieel interessante doelgroep. 

Het grote voordeel aan adverteren op sociale media is dat je doelgroep er massaal aanwezig is. Door de targeting mogelijkheden schieten we niet langer in het rond met onze boodschap maar kiezen we zorgvuldig het juiste publiek uit. Door onze ervaring weten wij precies op welke knoppen te drukken om een succesvolle campagne te lanceren.

De eerste belangrijke keuze is die van het platform. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar je verschillende doelgroepen, je ideale klant en waar deze aanwezig zijn. Ook in functie van beschikbare tijd en budget worden bepaalde platformen al dan niet opgestart. Het goede aan al deze social media platformen is dat testen steeds waardevolle informatie kan geven, waarna budgetten en boodschappen kunnen aangepast worden.

Alles is aanpasbaar in functie van bepaalde doelen en momenten. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen piekmomenten en dalperiodes. Ook feestdagen of gebeurtenissen die aanleunen aan de producten of diensten van jouw bedrijf, kunnen een invloed hebben op de bepaalde budgetten en boodschappen. Dit alles en meer wordt besproken tijdens een eerste kennismakingsgesprek, aarzel niet om al je vragen op ons af te vuren. 

Een samenwerking met Landra kan op verschillende niveau’s. Wij willen namelijk helpen waar je ons het meeste nodig hebt. Niet iedereen heeft evenveel ervaring en kennis van social media advertising, en daarom bieden wij graag een samenwerking aan die zo veel mogelijk op maat is van jouw niveau en bedrijfsdoelstellingen.

Enkele voorbeelden van afgelijnde mogelijke samenwerkingen:

  • Bepalen van doelgroep/kanalen
  • Opzetten van campagnes
  • Beheren van campagnes
  • Opleiding geven rond bepaalde kanalen/fases

Waarom social media Ads?

Waarom zou je als KMO advertenties op Sociale media moeten voeren? Er zijn tal van voordelen voor elk type bedrijf.

Social media iconen
Z

Gerichte reclame

Bereik specifieke doelgroepen gebaseerd op demografische gegevens, interesses en gedrag.

Z

Flexibiliteit

Snel aanpassen van campagnes op basis van prestaties en feedback.

Z

Kosten-effectiviteit

Social media advertenties bieden een kosten-efficiënte manier om een groot publiek te bereiken.

Z

Meetbare resultaten

Inzicht in de effectiviteit van advertenties door gedetailleerde analyses en rapportages.

Klaar om te adverteren op sociale media? 

Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

3 + 5 =