Diensten

social media management

Social media zijn niet meer weg te denken. Wij onderhouden en adviseren je bij het beheren van de sociale media van je bedrijf.

Posten op je eigen sociale media is niet hetzelfde dan de sociale media van je bedrijf onderhouden. Je hebt een andere insteek, wilt informeren of mensen aanzetten om je te contacteren. Ken jij de best practices?

Social media management is het beheren van je online aanwezigheid op social media platforms zoals Facebook, Instagram en meer. Dit doe je door het creëren, publiceren en analyseren van de content die je plaatst en met als doelstelling om je doelpubliek te betrekken en interactie aan te gaan met elke loyale of potentiële klant.

 

 

Nog niet aanwezig op sociale media maar je wil er graag werk van maken? Wij adviseren je in de eerste plaats welke platformen de belangrijkste zijn om aanwezig te zijn voor jouw publiek. Het is namelijk niet langer het belangrijkste om zo veel mogelijk mensen aan te spreken, maar wel de juiste.

In functie van je bedrijfsdoelstellingen, budget en beschikbare materialen kunnen wij de meest ideale kanalen aanbevelen. Hierna kunnen wij deze samen opstarten en in samenwerking beheren of het beheer volledig op ons nemen, alles op maat en in functie van jouw voorkeur.

Je bent momenteel aanwezig op social media maar het neemt teveel tijd in beslag? Ook dat is geen enkel probleem voor ons, we nemen met veel plezier (een deel van) het beheer van je over zodat je je op andere zaken kan concentreren. 

Goede afspraken en een vlotte samenwerking dragen bij bij het behalen van je gewenste doelstellingen. Van laagdrempelige bereikbaarheid tot het vergroten van je bereik of het boosten van je sales of aanvragen, alles is mogelijk.

Klaar om sociale media uit handen te geven? 

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

5 + 12 =