Landra

projecten

Een overzicht van recente projecten

Bij Landra zitten we niet stil, ontdek het resultaat hieronder en bekijk enkele projecten die we realiseerden.

Webdesign & online copywriting

Uw bedrijf een unieke uitstraling geven? Wij zorgen voor een compleet design van je  diensten via een website met SEO geoptimaliseerde teksten.

Bouwonderneming Moors

Bouwonderneming Moors James & Zonen contacteerde Landra voor het maken van een nieuwe website. Ook het maken van de foto’s van de werven namen wij voor onze rekening aangezien ze zelf de tijd en middelen hiervoor niet hadden. Het bedrijf kreeg regelmatig de vraag om realisaties te tonen of uit te leggen welke diensten ze allemaal aanbieden. Door de nieuwe website is Bouwonderneming Moors James & Zonen online goed vindbaar en zijn deze vragen perfect beantwoord. Ook overtuigen foto’s van eerdere realisaties mogelijke klanten om een samenwerking aan te gaan. Resultaat: geïnformeerde en overtuigde klanten.

Slotenmaker Lucas

De samenwerking met Slotenmaker Lucas loopt ondertussen al meerdere jaren. Wat gestart is met de vraag ‘Willen jullie een basiswebsite maken zodat klanten mij gemakkelijker terugvinden in bepaalde regio’s?’ is ondertussen al uitgemond tot een website met 68 pagina’s. Met een gericht SEO plan optimaliseren we bestaande pagina’s en voegen we regelmatig nieuwe pagina’s toe. Met Google Ads campagnes brengen we ook extra betaald verkeer naar de juiste pagina’s. We meten alle belangrijke knoppen en sturen de algoritmes aan om zo veel mogelijk (telefonisch) contact te genereren voor alles. Ook het social media beheer nemen we voor onze rekening, met name de Facebookpagina en het Google My Business profiel.

Old Metals and Cables

Voor deze professionele recyclagepartner in Antwerpen mochten we een nieuwe meertalige mobielvriendelijke website creëren. De kleuren van het bestaande logo werden doorgetrokken om de website dezelfde look-and-feel te geven. Aan de hand van een vragenlijst schreven we SEO-geoptimaliseerde webteksten die goed vindbaar zijn door zoekmachines. Met een Google Ads campagne zorgen we voor extra verkeer naar de website wanneer er gezocht worden naar de dagprijs voor het recycleren van oude metals en kabels. Tenslotte zorgt een betalende Facebookcampagne voor het verzamelen van e-mailadressen, waar via e-mailmarketing wekelijks mails naartoe worden gestuurd. Kortom: een goede mediamix waar elk kanaal zijn doelstellingen heeft.

Privédetective Dubois

Detective J. Dubois zocht een partner om zowel een mobielvriendelijke website te bouwen voor leadgeneratie, als hiermee te adverteren voor extra bereik te creëren. Hij ontvangt nu regelmatig kwaliteitsvolle aanvragen door de duidelijke informatie op de website en de betalende advertenties in Google.

Luigiboats

Luigiboats, een gedreven ondernemer met een passie voor boten, klopte bij ons aan met de wens om zijn online aanwezigheid te verbeteren. Zijn vorige website voldeed niet langer aan de moderne eisen dus ontwierpen wij een mobielvriendelijke website die de klasse van zijn boten weerspiegelde. Hiernaast is de website ook beter vindbaar door onze SEO-optimalisaties

De Achterban(d)

De Achterban(d) is lokale vereniging die zich inzet voor Kom op tegen Kanker. Ze zetten jaarlijks verschillende acties op touw om geld in te zamelen ten voordele van kankeronderzoek. Ze willen online meer zichtbaar zijn dus creëerden we een een mobielvriendelijke website om te kunnen communiceren over lopende acties en vindbaar te zijn online met als doel meer donaties te ontvangen.

Sushi House

Sushi House, een populaire afhaaldienst met twee vestigingen, wilde hun online aanwezigheid versterken. Wij ontwierpen een aantrekkelijke, mobielvriendelijke website en zetten gerichte lokale Google Ads campagnes op. Hierdoor krijgt Sushi House steevast meer online zichtbaarheid en een toename in online bestellingen.

Social Media Management & Advertising

Social media kanalen zoals Facebook en Instagram zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wij onderhouden je accounts of adviseren je hier graag bij. Zowel gewone post als betalende posts en campagnes.

Detectivebureau Bayo

Detectivebureau Bayo is werkzaam in België, Frankrijk en Groothertogdom Luxemburg. Nadat we de creatie van hun meertalige website uitvoerde, kwamen ze opnieuw aankloppen voor de opstart en het beheer van hun social media kanalen. Landra startte in samenspraak een Facebook, Instagram, LinkedIn, Google My Business, Bing Places en Google ads account op.

Landra

 Uiteraard is deze website ook van eigen makelij en beheren we onze eigen social media accounts: Facebook, LinkedIn, Google My Business, Bing Places account. Ook adverteren we onder andere via Google Ads en Microsoft Ads (Bing). Alle teksten op deze website zijn SEO-vriendelijk en ook achter de schermen is de website geoptimaliseerd om beter vindbaar te zijn in zoekrobots.

Aravinda Rodenburg

Bespoke tailor Aravinda Rodenburg, gevestigd in hartje Brussel, geniet nu van een sterke aanwezigheid op Facebook en Instagram. We beheren socialmedia-accounts op Facebook en Instagram. Hier delen we regelmatig updates over zijn nieuwste collecties en maatwerkstukken en laten we klanten achter de schermen kijken in het productieproces. Met doelgerichte posts streven we ernaar zijn merknaam te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Heb je een vraag over één van bovenstaande diensten of over een ander onderdeel van online marketing? Aarzel zeker niet contact op te nemen, wie weet kunnen wij of iemand van onze partners je verder helpen.