Diensten

SEO

Al eens gedacht aan zoekmachineoptimalisatie? Landra adviseert aanpassingen aan je bestaande website om meer bezoekers te genereren.

Search Engine Optimisation of kortweg SEO is het optimaliseren van je website met als hoofddoel een goede positie bereiken bij bepaalde zoekopdrachten op Google.

Wij geven advies zodat dit ook mogelijk is met je bestaande website. Want soms is een volledig nieuwe website maken echt niet nodig.

We kunnen niet allemaal aanwezig zijn op de eerste resultatenpagina van een bepaalde zoekopdracht, dus moeten we slimme keuzes maken. Daarom is het best om niet enkel te focussen op op zoekwoorden met massa’s zoekvolume (en bijgevolg ook hevige concurrentie). Relevante zoekwoorden met iets minder zoekvolume hebben meestal ook wat minder concurrentie, waardoor het daarvoor gemakkelijker is om wat plaatsen te stijgen in de ranking. Een goede strategische keuze is daarom steeds belangrijk, 

Een korte SEO audit geeft weer op welke trefwoorden je concurrenten aanwezig zijn maar waar jouw website niet of amper wordt weergegeven. Zo kunnen we samen bepalen op welke zoekwoorden jouw website kan  geoptimaliseerd worden en welke extra (landings)pagina’s kunnen gebouwd en geschreven worden om extra verkeer aan te trekken.

Zij aan zij met goed ranken in de organische zoekresultaten (SEO) staan de  zoekmachine advertenties (SEA). Beide delen zijn niet weg te denken voor de langetermijnstrategie en uiterst goed te combineren. 

Sommige zoekwoorden zijn door sterke concurrentie erg moeilijk om hoog op te scoren voor SEO, dan kunnen we hiervoor perfect Google advertenties opstarten om te testen met SEA. Maar omgekeerd ook, bij sommige keywords in Google Ads campagnes swingt de kost per klik de pan uit, dan kan het een goede test zijn om een specifieke pagina op de website voor te schrijven met SEO-geoptimaliseerde copy.

De kracht zit in de combinatie van betalende en organische zoekresultaten om zo zichtbaar mogelijk te zijn.

Je website meer zichtbaar maken voor potentiële klanten?

Landra kan helpen met SEO.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

13 + 10 =