Diensten

Copywriting

Nieuwe teksten laten schrijven voor jouw bedrijfswebsite? Wij zorgen voor SEO geoptimaliseerde teksten, zo zijn ze ook beter vindbaar in Google.

Een tekst schrijven kan iedereen. Een degelijke tekst met inhoud die ook SEO geoptimaliseerd is? Dat is al heel wat moeilijker. Gelukkig hebben wij experten in huis die klaarstaan om je bedrijf degelijk onder woorden te brengen, met teksten die ook gemakkelijk leesbaar zijn door zoekrobots.

Een website moet niet enkel duidelijk zijn voor wie erop surft, maar in de eerste plaats ook vindbaar zijn. Want zonder een lezend publiek, zal een boodschap spijtig genoeg verloren gaan. Duidelijke teksten en SEO vindbaarheid gaan dan ook hand in hand wanneer Landra copywriting doet. Jij geeft aan waar de teksten over mogen gaan en wij doen de rest van het werk.

En zoals altijd zijn de medewerkers van Landra het enige aanspreekpunt van begin tot einde. Je hoeft dus geen verschillende meetings in te plannen met een vertegenwoordiger of telefoongesprekken te voeren met een copywriter,  zodra wij genoeg informatie verkregen hebben, kunnen wij aan de slag.

Wist jij dat een pagina op je website best geoptimaliseerd is op één specifiek woord of woordcombinatie? Zo kunnen zoekrobots zoals Google duidelijk ‘lezen’ waar de pagina over gaat en scoort die beter in de natuurlijke zoekresultaten. Dit en andere specifieke SEO copywriting kennis hebben wij in huis en gebruiken wij dagelijks bij het schrijven van nieuwe teksten voor op jouw website. 

Heb je momenteel nog geen eigen website? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Want de online vindbaarheid van je bedrijf start vaak bij een eigen website, voor iedereen toegankelijk vanuit alle hoeken van de wereld. Een website is een digitaal visitekaartje waar je alle kanten mee op kan: van het toelichten van (de voordelen van je) producten, tot het tonen van realisaties van je diensten.

De teksten op je website opfrissen? Landra helpt met copywriting.

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

9 + 4 =