Diensten

webdesign

Een website laten maken die niet alleen goed oogt, maar bovendien goed te vinden is op Google? Dat kan bij Landra!

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek lichten we met plezier alle websitemogelijkheden toe.
We kijken ernaar uit je verder te helpen en je natuurlijke zichtbaarheid uit te breiden. 

Als KMO een website laten maken bij Landra betekent kiezen voor een mix van snelheid, professionaliteit en klanttevredenheid. Landra’s expertise in webdesign zorgt ervoor dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor uitstekende vindbaarheid op Google. Dit versterkt de online aanwezigheid van uw bedrijf. Met Landra’s diensten kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw digitale aanwezigheid effectief en professioneel beheren.

Elke klant ontvangt bij Landra maandelijks een gepersonaliseerde overzicht van de statistieken van de website. Zo ben je steeds op de hoogte van o.a. het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest bekeken worden en hoeveel contactopnames of bestellingen er gebeurd zijn.

Hiernaast staan wij steeds klaar om te kijken met uw persoonlijke Online Marketing Coordinator om te bekijken wat  eventueel kan geoptimaliseerd of bijgestuurd worden. Dit geldt ook voor de lopende online advertising campagnes. Op die manier willen wij volledige transparantie bieden en samen aan ons gemeenschappelijke doel werken: jouw bedrijf online meer zichtbaar maken.

Benieuwd hoe een traject van een website laten maken bij Landra eruit ziet? Neem vandaag nog de eerste stappen en we beantwoorden graag al je vragen en gaan aan de slag zodra jij overtuigd bent.

Waarom een website?

Waarom heeft uw bedrijf een website nodig?

seo strategie 2023
Z

Online zichtbaarheid

Een website vergroot de online aanwezigheid van jouw bedrijf, waardoor het toegankelijker wordt voor een breder publiek.

Z

Bereikbaarheid

Een website zorgt ervoor dat een bedrijf 24/7 bereikbaar is, wat de klantenservice verbetert.

Z

Geloofwaardigheid

Een professionele website verhoogt de geloofwaardigheid en laat een positieve indruk achter bij potentiële klanten.

Z

Informatieverstrekking

Websites bieden een platform om belangrijke informatie over uw bedrijf, zoals contactgegevens, producten, diensten en promoties, te delen.

Interesse in een nieuwe website? Laat ons kijken hoe we jou kunnen zichtbaar maken!

Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

3 + 15 =