Diensten

webdesign

Een website laten maken die niet alleen goed oogt, maar bovendien (en vooral) goed te vinden is op Google? Dat kan bij Landra!

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek lichten we met plezier alle websitemogelijkheden toe.
We kijken ernaar uit je verder te helpen en je natuurlijke zichtbaarheid uit te breiden. 

Een website laten maken door Landra is kiezen voor snelheid, professionaliteit en klanttevredenheid. Wij zorgen voor alles. Zo hoef je je er verder geen zorgen over te maken en kan je focussen op je eigen activiteit en klanten.

Bovendien geven wij de mogelijkheid aan onze klanten om zelf hun digitale plannen verder te zetten, door advies en opleidingen te voorzien.
Kom alles te weten over onze opleidingen door op onderstaande knop te klikken.

Elke klant heeft bij Landra de mogelijkheid om de prestaties van de website te raadplegen in de gepersonaliseerde klantenzone. Zo ben je steeds op de hoogte van o.a. het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest bekeken worden en hoeveel contactopnames of bestellingen er gebeurd zijn.

Hiernaast is het ook mogelijk om op regelmatige tijdstippen eens af te stemmen met de Online Marketing Coordinator en samen te bekijken wat  eventueel kan geoptimaliseerd of bijgestuurd worden. Dit geldt ook voor de lopende online advertising campagnes. Op die manier willen wij volledige transparantie bieden en samen aan ons gemeenschappelijke doel werken: jouw bedrijf online meer zichtbaar maken.

Benieuwd hoe een traject van een website laten maken bij Landra eruit ziet? Neem vandaag nog de eerste stappen en we beantwoorden graag al je vragen en gaan aan de slag zodra jij overtuigd bent.

Ready To Make a Website? Let’s Build this Thing Together!

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

3 + 3 =