Diensten

SEA

Adverteren op sociale media is een goede manier om je producten of diensten aan te prijzen bij een potentieel interessante doelgroep. 

De Google Ads specialisten bij Landra hebben samen meer dan 16 jaar ervaring in online advertising. SEA campagnes hebben geen geheimen meer, we zetten ze graag op en optimaliseren op basis van jouw feedback. Hiernaast geven we graag tekst en uitleg wanneer gewenst, want we weten uit ervaring dat de beste resultaten worden behaald wanneer wij ook inzicht krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf.

Landra is een officiële Google PartnerWij kunnen er niet enkel voor zorgen dat jouw advertenties zichtbaar zijn maar ook dat dit kan gebeuren met een gewenste return on investment (ROI). Adverteren moet namelijk niet vooral geld kosten maar vooral geld of leads opbrengen, dat hebben wij maar al te goed begrepen.

Zodra wij inzicht hebben gekregen in welke producten, productcategorieën of diensten, kunnen wij SEA campagnes opzetten die toewerken naar bepaalde doelen. Deze kunnen elk op hun manier bijdragen aan bepaalde bedrijfsdoelstellingen, gaande van pure visibiliteit tot het vastleggen van afspraken of sturen naar harde verkopen.

Bij Landra heeft elke klant de mogelijkheid om de prestaties van de SEA campagnes te raadplegen in een gepersonaliseerde klantenzone. Zo ben je steeds op de hoogte van o.a. het aantal bezoekers dat de advertenties heeft gezien, hoeveel er doorklikken en tenslotte hoeveel er daadwerkelijk contact opnemen of een product kopen. 

Hiernaast is het ook mogelijk om op regelmatige tijdstippen eens af te stemmen met de Online Marketing Coordinator hoe de online advertising campagnes lopen en waar eventueel kan geoptimaliseerd of bijgestuurd worden.

Op die manier willen wij volledige transparantie bieden en samen aan ons gemeenschappelijke doel werken: jouw bedrijf online zichtbaar maken.

Klaar voor meer bezoekers op je website? Kies voor SEA!

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

6 + 2 =