Diensten

SEA

Adverteren op Google is een goede manier om je producten of diensten aan te prijzen bij een potentieel interessante doelgroep. 

De Google Ads specialisten bij Landra hebben samen meer dan 16 jaar ervaring in online advertising. SEA campagnes hebben geen geheimen meer, we zetten ze graag op en optimaliseren op basis van jouw feedback. Hiernaast geven we graag tekst en uitleg wanneer gewenst, want we weten uit ervaring dat de beste resultaten worden behaald wanneer wij ook inzicht krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf.

Landra is een officiële Google PartnerWij zorgen ervoor dat jouw advertenties zichtbaar zijn maar ook dat dit gebeurt met een gewenste return on investment (ROI). Adverteren moet namelijk niet vooral geld kosten maar vooral geld of leads opbrengen, dat hebben wij maar al te goed begrepen.

Zodra wij inzicht hebben gekregen in welke producten, productcategorieën of diensten, kunnen wij SEA campagnes opzetten die toewerken naar bepaalde doelen. Deze kunnen elk op hun manier bijdragen aan bepaalde bedrijfsdoelstellingen, gaande van pure visibiliteit tot het vastleggen van afspraken of sturen naar harde verkopen.

Bij Landra zorgen we voor een transparante communicatie naar elke klant, zo ontvangt elke klant maandelijks een rapport met een overzicht van de resultaten van de campagnes. Zo ben je steeds op de hoogte van o.a. het aantal bezoekers dat de advertenties heeft gezien, hoeveel er doorklikken en tenslotte hoeveel er daadwerkelijk contact opnemen of een product kopen. 

Hiernaast is het ook mogelijk om op regelmatige tijdstippen eens af te stemmen met de Online Marketing Coordinator hoe de online advertising campagnes lopen en waar eventueel kan geoptimaliseerd of bijgestuurd worden.

Op die manier willen wij volledige transparantie bieden en samen aan ons gemeenschappelijke doel werken: jouw bedrijf online zichtbaar maken.

Waarom Google Ads?

Het succes van onze klanten is ons succes. Want samen groeien is de mooiste groei die er bestaat.

Laptop op pagina met zoekrobot
Z

Gerichte reclame

Bereik specifieke doelgroepen met advertenties die zijn geoptimaliseerd voor zoekopdrachten.

Z

Resultaatgericht

Meetbare resultaten leveren die een echte meerwaarde hebben voor jou bedrijf.

Z

Meetbare resultaten

Inzicht in campagneprestaties door gedetailleerde tracking en analyse.

Z

Expertise

Landra is Google Partner. Dit betekend dat wij zijn opgeleid en gecertificeerd in Google Ads, waardoor we de kennis hebben om effectieve campagnes te creëren.

Klaar voor meer bezoekers op je website? Kies voor SEA!

Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

14 + 5 =