Diensten

E-mail marketing

Bereik nieuwe en/of bestaande klanten met een gerichte en professionele mailing, om nog meer uit je business te halen. 

Je zou graag een e-mail marketingstrategie uitbouwen om personen via e-mails te bereiken om je producten of diensten in de kijker te zetten? Hiermee helpen de experten van Landra je graag verder. Want als je het goed aanpakt, kan hier heel wat extra verkopen of aanvragen uit halen. E-mailmarketing is een must-have in je marketingmix. 

 

Je marketingmix ondersteunen met e-mail marketing klinkt vaak als muziek in de oren. Maar alles begint met het vergaren van de nodige e-mailadressen. Start met een goede strategie uit te werken om dit van je huidige klanten te bekomen, best op de meest laagdrempelige manier.

Hoe juist hoor ik je denken? Gebruik een pop-up op je website of biedt een klein cadeautje aan in ruil. Hou je adressenlijst ook zo goed mogelijk up-to-date en probeer regelmatig uit te breiden door acties te organiseren. Hulp nodig hierbij? Landra staat voor je klaar.

Heb je al een kwaliteitsvolle lijst met voldoende e-mailadressen maar je weet niet goed wanneer en met welke boodschap en je ze het beste kan bereiken? Of je bent er wekelijks uren mee bezig en wil er een meer efficiënte workflow creëren?

Geen probleem, wij ondersteunen graag daar waar jij ons het meeste kan gebruiken. Wij kunnen alles voor jou beheren, helpen bij de opstart of op geregelde tijdstippen eens meekijken naar verbetermogelijkheden. Ook opleidingen op maat zijn mogelijk dus contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Haal het meeste uit E-mail Marketing en test het uit met Landra!

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

13 + 8 =