Diensten

Opleidingen

Online Marketing opleidingen en workshops op maat voor zowel leek als expert. Steeds op maat van je behoeften.

Zelf aan de slag met je website, Google Ads campagne of social media? Wij leggen je de basis uit, concreet en to the point. De opleiding is compleet op maat van jouw bedrijf en huidige noden. Zo verlies je geen tijd met onnodige krachttermen en theorieën. Na onze opleiding toch nog een vraag? Uiteraard blijven wij je bedrijf graag verder helpen.

Je bent geïnteresseerd in verschillende aspecten van online marketing en zou hier graag in bijleren, om je bedrijf (online) naar een hoger niveau te brengen? Dan ben je bij de opleidingen van Landra aan het juiste adres. Wij bezorgen je graag een opleiding op maat van je interesses en mogelijkheden.

Als je bijvoorbeeld beschikt over videobeelden, kunnen we alle mogelijke toepassingen overlopen en samen enkele kanalen opstarten. Of als je interesse hebt in adverteren op Facebook en Instagram, kunnen wij een ad account opstellen en je de basis leren van een goede paid campagne. Ook over Google campagnes (Search, Shopping, Video, Display, Discovery, Performance Max,..) kunnen we je het nodige bijleren en in detail treden tot waar je zelf wilt. Idem voor de organische zoekresultaten in zoekrobots zoals Google en Bing.

 

Landra is hoofdzakelijk gespecialiseerd in volgende kanalen:

Maar uiteraard zijn er ook nog andere online marketing pijlers waar een opleiding in mogelijk is. Stel gerust de vraag hieronder via het contactformulier, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Klaar voor een online marketing opleiding of workshop?

Neem gemakkelijk contact op via onderstaand formulier of bel ons op.

2 + 6 =