Landra

Lokale

marketing

Samenwerken met een Marketingbureau dat lokaal snapt, niets dan voordelen

Welkom bij Landra, waar we geloven in de kracht van lokale betrokkenheid. Als een toonaangevend marketingbureau steunen we met veel plezier de “koop lokaal” beweging, en we gaan nog een stap verder om lokale bedrijven te ondersteunen en te laten groeien. Waarom? Omdat we overtuigd zijn dat het richten op lokale klanten voordelen biedt voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) als voor de klanten zelf.

Onze Betrokkenheid bij “Koop Lokaal”

 

Lokaal Aankopen

Bij Landra hanteren we een eenvoudig maar krachtig principe: we streven ernaar om zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Dit is onze manier om te laten zien dat we de lokale gemeenschap waarin we werken, ondersteunen. Maar voor het merendeel van wat we nodig hebben, geven we de voorkeur aan onze eigen klanten. En het is nog leuk ook, zo een eigen netwerk.

Lokale Klanten Bereiken

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het helpen van lokale bedrijven om hun doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het beheren van Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn-campagnes of het beheer van Facebook-pagina’s, we begrijpen de lokale markt en weten hoe we deze moeten benaderen om resultaten te behalen.

Persoonlijke Betrokkenheid

Bij Landra staan we voor persoonlijke betrokkenheid. In tegenstelling tot sommige andere marketingbureaus, zijn we verantwoording verschuldigd aan onze klanten, niet aan aandeelhouders. Dit betekent dat we ons volledig kunnen concentreren op het succes van onze klanten, zonder afleidingen.

Lees zeker onze blogpost waarin we oplijsten welke voordelen het heeft om als KMO te richten op lokale klanten maar ook voor klanten waarom het interessant is om klant te worden bij een lokale KMO.

Voordelen van een samenwerking met Landra

 

Bij Landra begrijpen we de voordelen van het richten op lokale klanten en zijn we toegewijd om lokale bedrijven te helpen groeien. Samen kunnen we sterke gemeenschapsbanden opbouwen, de lokale economie ondersteunen en persoonlijke en efficiënte dienstverlening bieden.

Toch zijn er nog meer voordelen in het samenwerken met een lokaal marketingbureau:

Diepgaande Kennis van de Lokale Markt

Wij, als lokaal marketingbureau begrijpen de specifieke behoeften, trends en culturele nuances van de lokale markt. Dit inzicht stelt ons in staat om marketingstrategieën te ontwikkelen die beter aansluiten bij lokale doelgroepen.

Snelle Respons en Persoonlijke Betrokkenheid

Bij ons zal u niet doorgeschakeld worden of elke keer als u ons contacteert een antwoord ontvangen van een andere medewerker. Je ontvangt steeds een antwoord van diezelfde werknemer die toegewezen is aan jouw project en je bedrijf  door en door kent. Dit omdat wij persoonlijke benadering van onze klanten en een grote betrokkenheid belangrijk vinden.

Lagere Kosten

Doordat wij geen gelaagde structuur hebben hoef je niet bij te betalen voor de lonen van alle werknemers, maar enkel van jouw contactpersoon. Dit zorgt doorgaans voor lagere overheadkosten dan grote nationale of internationale bureaus, wat kan leiden tot kosteneffectieve diensten zonder dat deze ten koste gaat van de kwaliteit die wij bieden.

Betere Inzichten in Lokale Concurrentie

Wij begrijpen de lokale concurrentie en kunnen strategieën ontwikkelen om jouw bedrijf te helpen uitspringen en concurreren op de lokale markt.

Gemakkelijke Communicatie

Wij zijn steeds gemakkelijk bereikbaar. Je kan ons mailen, via messenger een bericht sturen, via WhatsApp de nieuwe foto’s voor op uw website doorsturen of kort even een call inplannen met ons. Het kan allemaal omdat wij samenwerking en communicatie belangrijk vinden.

Kennis van Lokale Regels en Verordeningen

Als lokaal marketingbureau zijn wij bekend met lokale zakelijke voorschriften en regelgevingen, wat kan helpen bij het voldoen aan lokale vereisten voor marketing en reclame. Tevens kunnen wij adviseren op het gebied van mogelijkheden of verplichtingen die je misschien zelf over het hoofd heeft gezien. Wij denken mee met onze klanten en dat zal je zeker merken.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Wij begrijpen dat het belangrijk is om flexibel te zijn en snel te kunnen reageren op veranderende omstandigheden of behoeften. Wij passen ons aan aan je specifieke situatie zodat steeds het beste resultaat mogelijk is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samenwerken met een lokaal marketingbureau kan je bedrijf helpen bij het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning van de lokale economie, wat positieve reputatievoordelen kan opleveren.

Betere Kans op Langetermijnsamenwerking

Wij zijn erop gericht om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Wij willen je marketingpartner zijn en vooral blijven. Wij begrijpen het belang van jouw succes en blijven ons inspannen om je op de lange termijn te ondersteunen.

Kortom, het werken met ons als lokaal marketingbureau biedt tal van voordelen, waaronder diepgaande lokale kennis, persoonlijke service, lagere kosten en de mogelijkheid om uw bedrijf te verbinden met de lokale gemeenschap. Dit kan een waardevolle strategische keuze zijn voor bedrijven die lokaal willen groeien en gedijen.

Wil je als KMO meer lokale klanten bereiken? Bij Landra hebben we de expertise om je te helpen bij het aantrekken van loyale lokale klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw bedrijf kunnen laten groeien terwijl we samen de lokale gemeenschap versterken.

Vergeet niet om onze blogpost te lezen over “Lokale Focus: Waarom het Voor KMO’s én Klanten Loont” voor meer inzichten over dit onderwerp.

Starten met lokaal adverteren? Neem contact op.

14 + 14 =