Vacature

Freelance verkoper

Op zoek naar een freelance job? 

Solliciteer bij Landra.

Wil jij bijdragen aan het succes van KMO’s door hen de beste online marketingoplossingen te bieden? Landra.be is op zoek naar gedreven professionals zoals jij om onze hoogwaardige diensten te presenteren aan KMO’s over heel België.

 

Bij Landra.be draait alles om het verbeteren van de online zichtbaarheid van KMO’s met op maat gemaakte websites, doelgerichte Google Ads en Facebook Ads campagnes, en het beheer van social media pagina’s. We geloven in kwaliteit, open communicatie en eerlijkheid, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijf terwijl wij hun marketingzorgen wegnemen.

 

Waarom bij ons werken?

Flexibiliteit: Jij bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, en je kunt vanuit elke locatie werken.

Hoge Commissies: Verdien ongelimiteerd, je inzet wordt beloond.

Prettige Werksfeer: Geniet van een informele werkomgeving waar jouw positiviteit en doorzettingsvermogen worden gewaardeerd.

Lokale Focus: Werk in je eigen regio – we bedienen KMO’s in heel België.

Wie zoeken wij?

We zoeken naar positieve doorzetters die gedreven zijn om te winnen. Ervaring in sales is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Wat wel essentieel is, zijn uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

 

Hoe solliciteren?

Klaar om ons team te vervoegen? Stuur ons een e-mail als je geïnteresseerd bent in deze functie en help ons om nog meer KMO’s te laten profiteren van onze samenwerking.

E-mail ons op [email protected] met je CV en een korte motivatiebrief.

Bij Landra.be werken we samen aan groei en succes – sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een spannende reis in de wereld van online marketing!

Nog vragen over de vacature voor Freelance verkoper bij Landra?

13 + 7 =