Samenwerkingen met tKMO’s

Wie Landra zegt, zegt online aanwezigheid. Wie online aanwezigheid zegt, denkt spontaan aan de groep die hier misschien nog het meeste nood aan heeft: kmo’s. Kleine of middelgrote ondernemingen beschikken namelijk niet over de enorme marketingbudgetten die bekendere bedrijven wel hebben. Ook is de naamsbekendheid een stuk lager, waardoor er minder ‘gemakkelijke sales’ hun richting uit komen.

Wij begrijpen dat bedrijfsleiders van KMO’s zo veel mogelijk zelf willen doen, al kan je uiteraard niet overal een expert in zijn. Daarom zijn we bij Landra als websitebouwer en marketingbureau graag een verlengstuk van je eigen onderneming.

Hoe kunnen wij helpen?

We zijn in te schakelen waar en wanneer jij het nodig hebt. Komt er een drukke maand aan en heb je geen tijd om social media campagnes op te volgen? Of had je graag een salesperiode extra in de verf gezet? Nood aan meer contactaanvragen door een verschuiving in de planning of verandering in de markt? Dit zijn enkele voorbeelden van de flexibiliteit waarmee we inzetbaar zijn.

Wat kan je verwachten van een samenwerking met Landra?

 

Hulp van experten die de markt opvolgen en mee zijn met alle nieuwigheden

Online marketing staat niet stil en dat weten onze werknemers ook. Zij zorgen dat ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwheden binnen de markt, om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en bijstaan waar nodig. Van opstart tot opvolging en dagelijks beheer van diverse online marketing kanalen.

w

Duidelijkheid en transparantie

Bij Landra zal je steeds duidelijkheid krijgen over waar je investering naartoe gaat. Je krijgt steeds de nodige informatie over de huidige werkzaamheden, op het gewenste niveau (gedetailleerd of overall). Dit kan op vaste tijdstippen of wanneer gewenst, aan jou de keuze.

 

Een persoonlijke aanpak

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, iedereen hanteert een andere aanpak en heeft andere focuspunten. Tijdens een verkennend gesprek bespreken we uitvoerig de werkzaamheden of producten. Hierna toetsen we onze ideeën af om samen tot een gepaste strategie te komen. Jij bent en blijft de bestuurder van deze marketingtrein, wij  informeren over de mogelijkheden en doen aanbevelingen waar we opportuniteiten zien die kunnen bijdragen het behalen van jouw marketingdoelen.

 

Een kritische blik

Er is geen magische succesformule om de beste te zijn in online marketing. De diverse platformen die beschikbaar zijn, veranderen aan een snel tempo en je niet aanpassen staat gelijk aan achteruit gaan. Al is niet elke trend of nieuwigheid even interessant, dit wordt uitvoerig getest met een kritische blik, met verbetering als hoofddoel.

Neem contact op via de contactpagina en kom te weten hoe een samenwerking met Landra eruit kan zien.