Als KMO-eigenaar draag je tal van petjes. Je bent in sommige gevallen verantwoordelijk voor zowel de productie, verkoop en administratie van je bedrijf. Het is dan ook begrijpelijk dat de online zichtbaarheid van je bedrijf verzorgen soms op de laatste plaats komt. Toch is een goede online zichtbaarheid essentieel om je bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn. Als je geen marketingstrategie hebt, kan je klanten mislopen. In dit blogbericht zullen we uitleggen waarom het uitbesteden van je online marketing aan een gespecialiseerd bedrijf voordelig kan zijn voor jouw bedrijf en waarom Landra de beste keuze is voor jouw online marketingbehoeften.

Expertise

Online marketing is een vak apart. Het vergt een uitgebreide kennis van verschillende kanalen en strategieën. Als KMO-eigenaar heb je misschien wel een idee van wat werkt voor je bedrijf, maar een professionele marketeer heeft de expertise om dit op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren. Zo vergen social media beheren en betalende campagnes opzetten elk een andere aanpak en kennis. Door je marketing uit te besteden aan een professionele partij zoals Landra, kun je er zeker van zijn dat je marketinginspanningen worden uitgevoerd door mensen met jarenlange ervaring en kennis in hun vak.

Wist je dat we bij Landra uren spenderen aan het volgen van de laatste trends en technieken om deze proactief te kunnen voorstellen aan onze klanten? Zo is elk van onze klanten verzekerd van een professionele aanpak en een team van experten dat voor hem/haar klaarstaat.

Bij Landra bieden we een uitgebreid pakket van diensten aan die gericht zijn op verschillende marketingkanalen, zoals websiteontwikkeling, Facebookpagina-beheer, Google Ads en Facebook Ads-campagnes. Door gebruik te maken van onze diensten ben je verzekerd van expertise op elk van deze gebieden.

Bespaar tijd

Tijd is een schaars goed als ondernemer. Door je marketing uit te besteden, kan je kostbare tijd besparen die je anders zou besteden aan het leren van marketingtechnieken en het uitvoeren van marketingcampagnes. Een ervaren marketingbureau kan je helpen om tijd te besparen door alle taken met betrekking tot de online zichtbaarheid van je bedrijf uit handen te nemen. Zo kan jij je richten op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf, terwijl wij zorgen voor de online promotie en vindbaarheid van je bedrijf.

Kostenbesparend

Als KMO-eigenaar heb je waarschijnlijk geen tijd en middelen om je eigen marketingteam aan te werven. Het inhuren van een marketingbureau kan daarom een kosteneffectieve oplossing zijn. In plaats van het inhuren van een volledig team, betaal je alleen voor de diensten die je nodig hebt. Zo kun je je marketingkosten beheersen en bespaar je op de lange termijn geld.

Blijf up-to-date

De marketingwereld verandert voortdurend. Nieuwe kanalen en technologieën komen op de markt en trends veranderen. Het is een uitdaging om up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen in het vakgebied. Een professioneel marketingbureau zoals Landra blijft steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan deze kennis toepassen op de marketing van jouw bedrijf. Wij houden onze klanten ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omdat wij proberen mee te denken met het bedrijf van onze klanten.

Meetbare resultaten

Eén van de voordelen van het uitbesteden van je marketing is dat je meetbare resultaten kunt verwachten. Bij Landra kunnen we je helpen bij het instellen en monitoren van KPI’s om de resultaten van je marketingcampagne te meten. Zo kun je de effectiviteit van je marketinginspanningen meten en eventueel bijsturen waar nodig.

Persoonlijk contact

Als je je marketing uitbesteedt aan een professioneel marketingbureau, heb je één aanspreekpunt voor al je marketingbehoeften. Dit bespaart tijd en moeite omdat je niet hoeft te coördineren met verschillende leveranciers en contactpersonen. Bij Landra hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf te leren kennen, zodat we de beste marketingstrategie kunnen opstellen die past bij jouw doelstellingen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om je online marketing aan uit te besteden, dan is Landra graag jouw aanspreekpunt. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend.